Loading...
  • De geschiedenis van Boyum IT

De geschiedenis van Boyum IT Solutions - de reis


De reis begint in 1997 wanneer Mikael Boyum ontdekt dat MBJ Electronics gericht is op hardware. Langzaam richtte het bedrijf zich steeds meer op web-oplossingen. En in 2001 verandert MBJ Electronics van naam in Boyum IT. In 2004 wordt Boyum IT SAP-partner en dit is het jaar waarin Boyum IT groeit en zijn eerste bekroonde module toont.

2005 is het jaar dat B1 Usability Package is uitgebracht en het duurt niet lang voordat het een populaire module wordt. Vandaag hebben we meer dan 5.000 installaties in meer dan 90 landen. Twee jaar later wordt Boyum IT een gouden SAP-partner. Van 2007 tot 2016 opent Boyum IT 4 nieuwe verkoopkantoren in respectievelijk het VK, Mexico, Australië en Israël. Daarnaast opent Boyum IT nieuwe kantoren in Brazilië, Duitsland en de VS. Verder neemt Boyum IT een Noors SAP Business One-bedrijf over en wordt het het grootste SAP Business One-huis op de Scandinavische markt. Boyum IT neemt ook een Fins bedrijf over - PWS DATA Oy.

In 2016 neemt Boyum IT de Beas group AG over en zet daarmee een grote stap in de productiemarkt. 2016 was ook het jaar waarin Boyum IT een nieuwe bedrijfsstructuur met dochterondernemingen maakte op basis van bedrijfsactiviteiten. 

In april 2018 heeft Boyum IT Solutions het Belgische bedrijf Produmex, overgenomen, dat een unieke positie in de markt voor magazijnbeheer geeft.

Wat de toekomst in petto heeft, zal het leren. Maar er zijn zeker spannende dingen in petto voor Boyum IT.


Scroll to Top