Beheer uw bedrijfsvoering met de SAP Business One software


Met de SAP Business One software beheert u op betaalbare wijze uw hele bedrijfsvoering - van boekhouding en financiën, inkoop, voorraadbeheer, verkoop- en klantenadministratie, projectmanagement tot bedrijfsprocessen en personeelszaken. Met SAP Business One stroomlijnt u uw bedrijfsprocessen en krijgt u beter inzicht in uw bedrijfsvoering Zo kunt u op basis van real-time informatie snel beslissingen nemen die u ondersteunen om winstegevende groei te realiseren.

SAP Business One is ontworpen om mee te groeien met kleine en middelgrote ondernemingen. Het softwarepakket is flexibel, modulair en krachtig en dankzij de gebruiksvriendelijke interface heel eenvoudig in gebruik.

 

Beheer uw hele bedrijfsvoering met de SAP Business One applicatie


De complete set tools om uw financiële administratie te beheren stroomlijnen. Door uw financiële taken in real time te integreren met andere bedrijfsprocessen zoals inkoop en verkoop, kunt u transacties sneller uitvoeren en beter inzicht krijgen in uw cashflow.

Ga voor nauwkeurige informatie over binnenkomende en uitgaande zendingen, voorraden en artikellocaties. Een transparante voorraadbeheersing en distributie, met real-time voorraadupdates en beschikbaarheidscontroles.

SAP Business One heeft de tools om op doeltreffende wijze te helpen met alle aspecten van het verkoopproces en de klantlevenscyclus – van het eerste contact tot de uiteindelijke verkoop, service en ondersteuning.

Verzamel gegevens uit meerdere bronnen en genereer nauwkeurige rapporten, Geïntegreerd met Microsoft Office kunt u met SAP Crystal Reports kiezen uit tal van rapportvormen en de toegang tot getoonde informatie zelf bepalen. 

Ga voor een systematische aanpak van het inkoopproces, van het aanvragen van offertes bij leveranciers tot het plaatsen van bestellingen en betalen van rekeningen. Beheer uw volledige traject van bestelling tot betaling.

Medewerkers kunnen sneller inspelen op klantbehoeften en managers kunnen inkomsten, kosten en cashflows nauwkeurig volgen om de performance te controleren en onmiddellijk maatregelen te nemen. 

Waarom kiezen voor SAP Business One?

28
10
2000
65,000
10
2000
800
10
1000
150
10
2000


Uw bedrijf groeit dankzij succesvol beheer


Cloud

U kunt gebruikmaken van SAP Business One tegen een maandelijkse abbonementsprijs, want wanneer uw bedrijf groeit, groeit SAP Business One met u mee.

Mobiel

Zet uw bedrijfsvoering gewoon onderweg verder en mobiliseer uw verkoopteam met de mobiele apps van SAP Business One. Zo heeft u altijd en over via ieder mobiel apparaat de controle over uw onderneming

Op kantoor

Wanneer u SAP Business One op kantoor wilt gebruiken, kan dit natuurlijk ook. Wij hebben een oplossing die voldoet aan alle eisen van onze klanten.

Do you want to learn more about Boyum IT?

Contact us today

We'd love to help you make your business stand out.
Contact us. 

 

 

Global Partner List

Our global partner network spans over 100 countries across 5 continents. Locate a partner near you.

What our customers say

The quality of a software solution can only really be judged by those who use it daily. Read more...

Scroll to Top