Een complete en aanpasbare oplossing


SAP Business One is een geïntegreerde oplossing die duidelijk inzicht geeft in uw hele bedrijf en u volledige controle geeft over ieder aspect van uw bedrijfsvoering. De applicatie verzamelt alle belangrijke bedrijfsgegevens voor directe toegang en bedrijfsbreed gebruik. In tegenstelling tot boekhoudpakketten en spreadsheets geeft SAP Business One u precies wat u nodig heeft om uw bedrijfsprocessen te managen.

Met de SAP Business One applicatie beheert u op betaalbare wijze uw hele bedrijfsvoering - van boekhouding en financiën, inkoop, voorraadbeheer, verkoop- en klantenadministratie, projectmanagement tot bedrijfsprocessen en personeelszaken. Met SAP Business One stroomlijnt u uw bedrijfsprocessen en krijgt u beter inzicht in uw bedrijfsvoering Zo kunt u op basis van real-time informatie snel beslissingen nemen die u ondersteunen om winstegevende groei te realiseren.

 

60.000 klanten

Over de hele wereld gebruikmakend van SAP Business One

 

 

 

800 lokale partners

Actief in meer dan 150 landen

28 talen

44 gelokaliseerde versies, ondersteuning van verschillende valuta

Sector specifiek

Oplossingen op maat gemaakt, naar uw behoeften

Betaalbaar

Met een lage total cost of ownership

Allesomvattend

Alle uw afdelingen werkend met eenzelfde software

Snel & eenvoudig

Implementatie op maat - actief in dagen of weken

Krachtig genoeg

Om uw bedrijf te stimuleren & te doen groeien

Uw bedrijf groeit dankzij succesvol beheer


Cloud

U kunt gebruikmaken van SAP Business One tegen een maandelijkse abbonementsprijs, want wanneer uw bedrijf groeit, groeit SAP Business One met u mee.

Mobiel

Zet uw bedrijfsvoering gewoon onderweg verder en mobiliseer uw verkoopteam met de mobiele apps van SAP Business One. Zo heeft u altijd en over via ieder mobiel apparaat de controle over uw onderneming

Op kantoor

Wanneer u SAP Business One op kantoor wilt gebruiken, kan dit natuurlijk ook. Wij hebben een oplossing die voldoet aan alle eisen van onze klanten.

Beheer uw hele bedrijfsvoering met de SAP Business One applicatie


De complete set tools om uw financiële administratie te beheren stroomlijnen. Door uw financiële taken in real time te integreren met andere bedrijfsprocessen zoals inkoop en verkoop, kunt u transacties sneller uitvoeren en beter inzicht krijgen in uw cashflow.

Ga voor nauwkeurige informatie over binnenkomende en uitgaande zendingen, voorraden en artikellocaties. Een transparante voorraadbeheersing en distributie, met real-time voorraadupdates en beschikbaarheidscontroles.

SAP Business One heeft de tools om op doeltreffende wijze te helpen met alle aspecten van het verkoopproces en de klantlevenscyclus – van het eerste contact tot de uiteindelijke verkoop, service en ondersteuning.

Verzamel gegevens uit meerdere bronnen en genereer nauwkeurige rapporten, Geïntegreerd met Microsoft Office kunt u met SAP Crystal Reports kiezen uit tal van rapportvormen en de toegang tot getoonde informatie zelf bepalen. 

Ga voor een systematische aanpak van het inkoopproces, van het aanvragen van offertes bij leveranciers tot het plaatsen van bestellingen en betalen van rekeningen. Beheer uw volledige traject van bestelling tot betaling.

Medewerkers kunnen sneller inspelen op klantbehoeften en managers kunnen inkomsten, kosten en cashflows nauwkeurig volgen om de performance te controleren en onmiddellijk maatregelen te nemen. 

Wat uw bedrijf ook doet, wij hebben een aanpasbare & flexibele oplossing voor u! Kies zelf wat het best bij uw bedrijf past, ga voor SAP Business One.

SAP Business One in 60 seconden 

Vereenvoudig het leven op het werk met één systeem met SAP Business One. Uw bedrijf eenvoudig onder controle. Zie hoe het werkt.

Scroll to Top