Loading...

Stroomlijn uw bedrijf met onze WMS-oplossingen


Logistiekbeheer is een sleutelelement in het bedrijfs- en bedrijfsmanagement van een bedrijf. De logistieke functie is van plan, implementeert en beheert de efficiënte, effectieve doorstroming en opslag van goederen, diensten en gerelateerde informatie tussen het punt van herkomst en het punt van consumptie om aan de wensen van de klant te voldoen.

Om een optimaal logistiek beheer te garanderen, is het noodzakelijk om de administratieve processen in de kantooromgeving af te stemmen op de operationele processen in het magazijn. Produmex-oplossingen zijn SAP-gecertificeerde add-on software-oplossingen die de operaties in het magazijn stroomlijnen en deze transparant integreren met SAP Business One op ERP-niveau.

2 Warehousing specifieke oplossingen


Produmex WMS

Een industrie-oplossing voor het beheren van inkomende en uitgaande logistieke functies en het aanbieden van branchegerichte functionaliteit ter ondersteuning van distributeurs en fabrikanten om te voldoen aan klant-, industrie- en regelgevingsvereisten.

Lees meer

Produmex Scan

Een eenvoudig te implementeren oplossing voor barcodescanning voor magazijnmedewerkers die de standaard SAP Business One-voorraadtransacties en bedrijfsstromen in realtime automatiseert.

Lees meer

Wilt u meer weten over onze Warehouse Management-oplossingen?
Neem contact op met ons team voor meer informatie over de functies, voordelen en vereisten.

}
Scroll to Top