Loading...

SAP Business One Oplossingen


Product Capabilities

SAP Business One biedt een betaalbare manier aan om uw hele onderneming te beheren - van boekhouding en financiën, inkoop, voorraad, verkoop en klantrelaties tot bedrijfsvoering en personeel.

Lees meer

Point of Sale

Ontworpen voor kleine en middelgrote bedrijven met maximaal 200 terminals, ondersteunt SAP Customer Checkout software alle gangbare retail POS-vereisten - betalingen, loyaliteitsbeheer, verkoopanalyses en meer.

Lees meer

SAP HANA

SAP Business One-versie voor SAP HANA brengt bedrijfsinzichten uit de praktijk in de handen van besluitvormers, om hen te helpen bij het definiëren en focussen op de juiste prioriteiten.

Lees meer

Large Enterprises

SAP Business One in combinatie met Produmex is een ideale bedrijfs- en bedrijfsbeheeroplossing voor filialen, dochterondernemingen en zakelijke partners van grote ondernemingen.

Lees meer

Mobile Sales

  Met de mobiele SAP Business One Sales-app voor Android en Apple iOS kunt u uw verkoopactiviteiten overal en altijd effectief afhandelen

Lees meer

Cloud

Met SAP Business One Cloud krijgt u de uitgebreide tools voor bedrijfsbeheer van SAP met software-as-a-service, die een flexibel alternatief biedt voor de implementatie van traditionele, on-premise infrastructuur en definititeve licenties .

Lees meer 

Single Add-Ons voor SAP Business One


Beas Manufacturing 

 De oplossing voor kleine tot middelgrote discrete en procesproductiebedrijven. Beas Manufacturing biedt functionaliteit vanaf de planningsfase tot en met controle, implementatie en uitvoering, en zorgt voor efficiëntie en flexibiliteit voor fabrikanten.

Lees meer

B1 iPayment

Een hulpmiddel voor bedrijven die hun bijgevoegde bestanden nauwer willen volgen en deze willen verrijken met associaties van SAP-projecten, profit centers, documenten enz.

Lees meer

Produmex WMS

Een industrie-oplossing voor het beheren van inkomende en uitgaande logistieke functies en het aanbieden van sectorgerichte functionaliteit ter ondersteuning van distributeurs en fabrikanten om te voldoen aan klant-, industrie- en regelgevingsvereisten. 

Lees meer

Produmex Scan

Een eenvoudig te implementeren oplossing voor barcodescanning voor magazijnmedewerkers die de standaard SAP Business One-voorraadtransacties en bedrijfsstromen in realtime automatiseert.

Lees meer

CRM for Outlook

Biedt directe toegang tot essentiële informatie en maakt het eenvoudig om SAP Business One taken uit te voeren vanuit Outlook, waardoor werknemers van alle afdelingen snel en accuraat kunnen reageren op leads, klanten en leveranciers.

Lees meer

Usability


B1 Usability Package

Biedt tal van eenvoudig te gebruiken hulpmiddelen voor het volledig opnieuw ontwerpen van de interface en workflows van SAP Business One voor uw bedrijf en uw manier van werken.

Lees meer

B1 Print & Delivery

Zorgt ervoor dat u elk documenttype vanuit SAP Business One met slechts één muisklik kan opmaken, opslaan, afdrukken en e-mailen.

Lees meer

B1 Mailchimp

Is verbonden met het online nieuwsbriefplatform van MailChimp, een van de meest geavanceerde en eenvoudig te gebruiken nieuwsbriefhulpmiddelen met meer dan 1 miljoen gebruikers op internationaal niveau.

Lees meer

}
Scroll to Top